U-Vitalis Nieuwsbrief

oktober 2019

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van oktober 2019.

Heeft u suggesties of opmerkingen, e-mail dan naar nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

12 november Algemene Ledenvergadering VUG 

Op dinsdagmiddag 12 november wordt in het Engels Meeting & Conference Center te Rotterdam de Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden. De officiŽle uitnodiging en agenda worden binnenkort verstuurd. Noteer deze datum alvast in uw agenda.
Lees meer....

Laatste exemplaren URDV cahiers. OP=OP!

De belangstelling voor de vijf thematische cahiers die in 2012 in het kader van het onderzoeksproject URDV Capabilities, a Business Asset verschenen, vinden gretig aftrek.
Lees meer...

Presentaties en foto's van de SbZ Vitaliteitsdag '19

Op een zonovergoten zaterdag 31 augustus is in Papendal de 10e Vitaliteitsdag gehouden. Binnenkort verschijnt de SbZ-nieuwsbrief waarin o.a. een uitgebreid verslag.
Lees meer...

GV Loders Croklaan bezoekt havens Rotterdam

Na een dag eerder van Prinsjesdag te hebben genoten was het voor de gepensioneerden van Loders Croklaan woensdag 18 september tijd voor het jaarlijkse uitje.
Lees meer...

Unilever verkoopt Chicken Tonight aan Zwanenberg 

Unilever verkoopt Chicken Tonight aan Zwanenberg, die de sauzen al sinds 2017 voor Unilever produceerde. Zwanenberg neemt ook de marketing en verkoop over.
Lees meer...

COGU: bezoeker regio Deventer/ Apeldoorn

De COGU is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die jaarlijks een bezoek wil brengen aan een aantal oud-collega's. Het gaat hier om een groep van ca. 17 personen.
Lees meer...

Weergoden goed gezind tijdens septemberuitje

‘Ut weer ’s vedaehe ’n bietje ruuzebuuzig'. De deelnemers aan het VGU-HkR septemberuitje dat hen donderdag 5 september naar Zeeland voerde, hebben dit deze dag vaak gehoord.
Lees meer...

Utrecht bestelt nu Magnum ijs vanaf de bank

Donderdag 9 mei 2019 was de jaarlijkse dagtocht van de gepensioneerden-vereniging “Blijf in Gedachten” (BIG) van Lever Fabergť Vlaardingen. Een geslaagde dag aan boord van rondvaartboot De Zilvermeeuw.
Lees meer...

Prettiger ouder worden. Zo blijft u gezond en fit

De Seniorenbrochure 2019 'Prettiger ouder worden' is uit. In deze brochure van zorgverzekeraar Zilveren Kruis volop aandacht voor allerlei praktische en nuttige zaken. Lees ook het artikel over Hoorzorg.
Lees meer...

Wat te doen met terrein van Unilever?

Wat te doen met het Unilever-terrein wanneer URDV dit najaar uit Vlaardingen vertrekt? Belangstellenden zijn welkom om mee te denken.
Lees meer...

Weer PensioenPro award voor Unilever APF

Eind juni werd bekend dat Unilever APF de PensioenPro award voor beste pensioenfonds > 5 miljard heeft gewonnen! 'All round solide’, aldus de jury.
Lees meer...

Hedda Renooij nieuwe algemeen directeur APF

Per 1 september 2019 wordt Hedda Renooij (1967) – o.v. toetsing door DNB – algemeen directeur en uitvoerend bestuurslid van het Unilever APF.
Lees meer...

Unilever Nederland terug naar centrum Rotterdam


Unilever Nederland B.V. verruilt na 15 jaar haar kantoorgebouw DeBrug voor het gerenoveerde kantoorpand Hofplein 19 in het centrum van Rotterdam.
Lees meer...
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws