U-Vitalis Nieuwsbrief

September 2015
De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van een digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de vijfde Nieuwsbrief. Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl. We zijn benieuwd wat u van de Nieuwsbrief vindt.

Zomer-enquête 2015

Begin augustus hebben wij 1966 geregistreerde gebruikers van U-Vitalis via e-mail een uitnodiging gestuurd om de zomer-enquête 2015 van U-Vitalis in te vullen. Bijna een derde van onze lezers (627) hebben een antwoord teruggezonden.

Een respons van ruim 30% is hoog en geeft ook zekerheid aan het resultaat.

Wij, het Team U-Vitalis, willen u, de lezer, bedanken voor het invullen en terugzenden van de enquête. Wij wilden graag weten wat u van onze/uw website vindt en wat u ervan verwacht. En door uw reactie hebben wij een antwoord. Dank hiervoor!

U kunt een samenvatting van de enquêteresultaten bekijken in ‘U-Vitalis zomer-enquête 2015 – de resultaten’.

Om de week een column op U-Vitalis

Eveneens begin augustus zijn we begonnen met elke week een column te plaatsen op U-Vitalis. De redactie van U-Vitalis wil de website is zo aantrekkelijk mogelijk houden. En wij denken dat elke week een nieuwe column helpt. Om de week was de bedoeling, maar het blijkt dat het aanbod op dit moment een wekelijkse column mogelijk maakt.

Van, voor en door gepensioneerden van Unilever is het motto van U-Vitalis en alles wat u bezig houdt en wilt delen met uw mede-gepensioneerden kan/mag u doorgeven in een column. Uiteraard beoordeelt de redactie zowel inhoud en vormgeving.
Wilt u bijdragen? Stuur dan naar vug@u-vitalis.nl.

Maar kijk eerst naar wat al gepubliceerd is de afgelopen maand:

Bert Beij benoemd in bestuur KNVG

Tijdens de recent gehouden Algemene Ledenvergadering van de Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden (KNVG) is ons VUG-lid Bert Beij, tevens voorzitter van de Onderafdeling VGU-HkR, met algemene instemming benoemd in het bestuur.

De KNVG behartigt de belangen van veel gepensioneerden in Nederland. Zoals op dit moment, waarop belastingplannen van het kabinet ons gepensioneerden dreigt te benadelen. Zie de reacties hierop van de KNVG.
 Om berichten op onze website te kunnen lezen dient u ingelogd te zijn.