U-Vitalis Nieuwsbrief

Oktober 2015

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van een digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de zesde Nieuwsbrief. Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

September - de maand van de uitjes

De maand september is traditioneel de maand waarin de uitjes van de verschillende onderafdelingen van de VUG plaatsvinden. In U-Vitalis besteedden we in het verleden altijd aandacht aan het uitje van VGU-HkR. Een verslag en foto’s. Ook dit jaar doen we dat.

Maar het verheugt ons dat dit jaar ook andere onderafdelingen een verslag en foto’s hebben ingestuurd. En die plaatsen wij natuurlijk van harte.

Kijk hoe drie onderafdelingen hun jaarlijkse uitje hebben beleefd:

September - de maand met elke week een column

In augustus zijn we begonnen met elke week een column te plaatsen op U-Vitalis. En september is de eerste maand waarin dat ook werkelijk gebeurd is.

De redactie van U-Vitalis wil de website is zo aantrekkelijk mogelijk houden. En wij denken dat dat elke week een nieuwe column helpt. Van, voor en door gepensioneerden van Unilever is het motto van U-Vitalis en alles wat u bezig houdt en wil delen met uw mede-gepensioneerden kan/mag u doorgeven in een column. Uiteraard beoordeelt de redactie zowel inhoud als vormgeving. Wilt u bijdragen? Stuur uw column dan naar vug@u-vitalis.nl.

Kijk naar wat gepubliceerd is de afgelopen maand:

Algemene Ledenvergadering VUG verplaatst

De Algemene Ledenvergadering van de VUG voor het najaar stond gepland op dinsdag 17 november 2015.

Het bestuur van de VUG heeft deze vergadering een week moeten uitstellen, naar

dinsdag 24 november 2015

De locatie blijft dezelfde: Unilever R&D Vlaardingen.

Uiteraard ontvangt u nog een uitnodiging. Op papier!
 Om berichten op onze website te kunnen lezen dient u ingelogd te zijn.