U-Vitalis Nieuwsbrief

november 2017

Hartelijk welkom!

Dinsdag 14 november is de sterk vernieuwde en verbeterde U-Vitalis website gelanceerd tijdens de drukbezochte ALV van de VUG in Oss! De vernieuwing maakt U-Vitalis aantrekkelijker, overzichtelijker en gebruikersvriendelijker. Omdat veel informatie een open, publiek karakter heeft gekregen, hoeven bezoekers minder in te loggen dan voorheen. Zaak is wel dat eenmalig een geheel nieuw gebruikersaccount moet worden aangemaakt.Aantrekkelijker, overzichtelijker en gebruikersvriendelijker

Bij het openen van de vernieuwde www.U-Vitalis.nl valt de vernieuwing meteen op. Op de Entree pagina staat alle nieuwe informatie samengevat en met slechts 1 klik komt de bezoeker op de gewenste pagina of bij het gezochte onderwerp. Bijvoorbeeld kunnen zo direct kaartjes voor het Unilever concert in De Doelen op 13 januari a.s. worden besteld.

Alle menu-items staan nu bovenaan in de banner i.p.v. aan de linker- en rechterkant, waardoor alle belangrijke info overzichtelijk en over de volle breedte van het scherm zichtbaar is. Bovendien zijn alle lokale Verenigingen met 1 klik duidelijk te zien.

Minder inloggen

Een grote verandering is dat de website nu een open, publiek karakter heeft voor wat betreft ca. 90-95% van de informatie. Inloggen is alleen nodig voor de rubrieken In Memoriam (in verband met privacy-aspecten), voor Unilever kortingsacties (o.a. Blijdorp abonnementen) of voor het aanmelden voor de digitale nieuwsbrieven van de VUG en U-Vitalis.

Ook het nieuws van de VUG, van Steun bij Ziekte, van de Unilever Pensioenfondsen (Unilever APF) en de fotoboeken en Unilever tijdschriften zijn nu met 1 klik op te roepen. Kortom, het communicatiekanaal voor de VUG en haar leden voldoet geheel aan de eisen van deze tijd!
 
LET OP: Nieuw gebruikersaccount aanmaken

Omdat gegevens in de loop der jaren vervuild zijn geraakt, is er voor gekozen bij de lancering van de vernieuwde website te werken aan een nieuw gebruikersbestand. Van de gelegenheid wordt meteen gebruik gemaakt vanaf nu gebruikersnamen te koppelen aan de e-mailadressen.
 
Opnieuw registreren dus

De oude U-Vitalis-accounts (gebruikersnaam en wachtwoord) zijn binnen de vernieuwde website niet meer bruikbaar. Bezoekers die de afgeschermde gedeelten van de vernieuwde U-Vitalis.nl willen raadplegen (denk aan In Memoriam) wordt daarom gevraagd zich eenmalig opnieuw te registreren.

Heeft u sinds afgelopen dinsdag al een nieuw gebruikersaccount aangevraagd, dan hoeft u verder geen actie meer te ondernemen.
 
Registratieproces

Het registratieformulier is eenvoudig terug te vinden op de vernieuwde U-Vitalis.nl website, onder meer via de blauwe button 'Registreer'. (Of klik hier)

Bij registratie van een nieuw account wordt gevraagd om de vier volgende gegevens:

- Naam (bijv. J.J. Jansen)
- Unilever-/Referentienummer
- E-mailadres (let op: dit wordt tevens de gebruikersnaam)
- Wachtwoord (zelf te kiezen, minimaal 6 tekens)

Maak nu een nieuw gebruikersaccount aan. De webmasters zijn de komende periode vaker dan gebruikelijk beschikbaar om het nieuwe registratieproces in goede banen te leiden.

Hulp nodig ?

Bij onverhoopte problemen kunt u te allen tijde een e-mail sturen aan webmaster@u-vitalis.nl. Vermeld s.v.p. ook uw referentienummer. Gestreefd wordt per ommegaande om deze e-mails te reageren.

Het Team U-Vitalis wenst u veel plezier tijdens uw bezoek aan onze vernieuwde website.