U-Vitalis Nieuwsbrief

Juni 2015
De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van een digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de derde Nieuwsbrief. Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl. We zijn benieuwd wat u van de Nieuwsbrief vindt.

Dinsdag 14 april Algemene Ledenvergadering VUG

Aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering van VGU-HkR en na een gezamenlijke lunch werd onze eerste ledenvergadering van 2015 gehouden in de Beatrixzaal van het Groothandelsgebouw in Rotterdam.


Voorafgaand hieraan hield Frans van den Ouderaa, een voormalige medewerker van Unilever Research en verbonden aan de Leyden Acadamy on Vitality and Ageing & Medical Data een inleiding over “Ouder worden zonder het te zijn”.


Vitaliteitsevenement 2015 op Papendal

Op dinsdag 25 augustus organiseert Stichting Steun bij Ziekte de Vitaliteitsdag 2015 in Arnhem-Papendal, in samenwerking met Zilveren Kruis Achmea. De dag staat in het teken van bewegen: Hoofdzaak!


Het programma begint met een lezing door professor Erik J.A. Scherder, bekend van het tv-programma DWDD. Meer over deze dag vindt u in de voorjaarsnieuwsbrief van Steun bij Ziekte.Als lid van Steun bij Ziekte heeft u deze week een uitnodiging voor de dag gekregen met een mogelijkheid om u voor deze dag op te geven.

Oproepen van VUG-leden aan VUG-leden

Het bestuur stelt de leden van VUG graag in de gelegenheid aandacht te vragen voor activiteiten die hun na aan het hart liggen. De afgelopen tijd hebben twee leden daar gebruik van gemaakt.

Chris Noordam wil graag zijn kennis en ervaring overbrengen aan het onderwijs van nu.Arnold Fellendans maakt zich zorgen over de blijvende waarden van de wetenschappelijke opleidingen en zou daar graag samen met andere VUG-leden bij de wetenschappelijke instituten voor willen pleiten.


Recente publicaties

Een greep uit recente publicaties op deze website (*):

Het Unilever Sustainable Living Plan de Supply Chain

In de laatst verschenen uitgave van het tijdschrift Sustainable Living wordt aandacht besteed aan de supply chain.

   

De Progress Nieuwsbrief van april 2015


Forward pensioenfonds van start gegaan! Interview met Jitte de Jong (voorzitter van het Verantwoordingsorgaan van Progress). Dit en veel meer de laatst verschenen Progress Nieuwsbrief (eService).
   

Unilever opent eerste Olie Blend Bar


Unilever opende in de Rotterdamse Markthal haar allereerste Olie Blend Bar ter wereld. Deze (tijdelijke) staat volledig in het teken van het blenden van olin.

   

Goedkoop leren golven


Altijd al een keer kennis willen maken met golfen? Dat kan nu dankzij een zeer aantrekkelijke aanbieding die de PV van URDV afsloot met Freegolf Vlaardingen.

   

Financieel Directeur Jan Marc Hut vertrekt


Jan Marc Hut (46) vertrekt op eigen initiatief bij Unilever. Hut - een afstammeling van Samuel van den Bergh die aan de wieg stond van Unilever - kwam in januari 2010 bij Unilever te werken als cfo.

Ouderen zijn de nieuwe melkkoe van het kabinet

In het Financieel Dagblad verscheen onlangs een kritisch artikel van de hand van Martin van Rooijen, voorzitter van de KNVG.

 Om berichten op onze website te kunnen lezen dient u ingelogd te zijn.