U-Vitalis Nieuwsbrief

februari 2017

Hartelijk welkom! In het bijzonder voor de 42 nieuwe bezoekers die zich sinds het verschijnen van de laatste nieuwsbrief bij www.u-vitalis.nl hebben aangemeld.

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de zestiende Nieuwsbrief. Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.
-

Het ontstaan van Lucas/Aardenburg

We schrijven september 1929. Even buiten het Drentse Hoogeveen huurt de familie Aardenburg een oude exportslachterij. Met de nodige kennis van zaken wordt deze slachterij omgebouwd tot blikconservenfabriek 'de Kennemer'. De opening van dit bedrijf op 27 mei 1929 wordt het startpunt van de successtory van Lucas Aardenburg.

Unilever biedt persoonlijke gezondheidscheck aan

Hoe gezond bent u ? Unilever en de Hartstichting lanceren een campagne om Nederlanders inzicht te geven in hun gezondheid.
De partijen roepen mensen op online een Persoonlijke Gezondheidscheck te doen. Deelname is gratis!

Flipje (van Tiel) in de schijnwerpers

De Museumkaart besteedt deze maand aandacht aan een leuk museum: Flipje- en Streekmuseum Tiel. Een uitje voor jong en oud en niet alleen voor de oud-medewerkers van De Betuwe.
Lees over de tentoonstelling over Flipje, sinds zijn geboorte in 1935 is hij uitgegroeid tot het symbool van Tiel.

Progress/Forward nieuwsbrief januari

In januari verscheen ook de Progress/Forward Nieuwsbrief. In deze editie maken we ook kennis met het bestuur van het nieuwe, gecombineerde Pensioenfonds Unilever APF. Aandacht verder voor de financiŽle positie van zowel Progress als Forward en de gevolgen van stijgende AOW-leeftijd. Lees de Nieuwsbrief.

Geslaagde Kerstbijeenkomst VGU-HkR

Op woensdagmiddag 14 december troffen zo'n 300 oud-collega's van het Unilever Hoofdkantoor en Research Vlaardingen elkaar in Rotterdam voor de jaarlijkse VGU-HkR Kerstbijeenkomst. Het werd een middag van vergaderen, cultuur snuiven, lekker eten en veel, heel veel bijpraten.

Women empowerment - Unilever visie in de praktijk

De nieuwste editie van Unilever Sustainable Living belicht een bijzondere voorwaarde voor duurzame ontwikkeling: Women empowerment. Lees verder hoe gelijkstelling en gelijke behandeling van vrouwen door Unilever wordt gezien als een topprioriteit.

UBN gepensioneerden naar Spoorwegmuseum

Voor donderdag 10 november stond de jaarlijkse Ontmoetingsdag voor de leden van de Vereniging Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland op het programma. Als reisdoel was dit jaar gekozen voor Utrecht. UBN-gepensioneerden met de bus naar het Spoorwegmuseum.

TropIQ wint Unilever Sustainable Innovation Prize


Voor de 60ste keer zijn de Unilever Research Prizes uitgereikt aan veelbelovende studenten van Nederlandse universiteiten.
Vanwege de jubileumeditie overhandigde Paul Polman ook de Unilever Sustainable Innovation Prize aan winnaar TropIQ.

COGU Jaardag 2016 weer druk bezocht

130 COGU-bezoekers uit heel Nederland kwamen eind november naar het Postillion Convention Centre, gevestigd in het World Trade Center (WTC) in Rotterdam om deel te nemen aan de traditionele COGU jaardag. Het drukke programma werd afgesloten met een goed verzorgde warme lunch.
 Om berichten op onze website te kunnen lezen dient u ingelogd te zijn.