U-Vitalis Nieuwsbrief

december 2020

Hartelijk welkom!

Ondanks het Corona-tijdperk, of misschien wel juist daarom, zijn er rond Unilever volop ontwikkelingen gaande waarover we u via de U-Vitalis website willen informeren. In deze digitale Nieuwsbrief zetten wij de belangrijkste nieuwsfeiten voor u op een rijtje.

Van de gelegenheid maken wij graag gebruik uw ondanks alle beperkingen fijne Feestdagen toe te wensen en een Voorspoedig Nieuwjaar en hopen u ook volgend jaar weer in goede gezondheid welkom te mogen heten op onze website.

Heeft u suggesties of opmerkingen, e-mail dan naar nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

Team U-Vitalis

Doe mee! Deel uw eigen Corona-ervaringen

Vanaf maart dit jaar brak er een periode aan, waarin alles anders werd dan anders. Ook voor veel gepensioneerden bracht het het Corona-virus (Covid-19) een geheel nieuwe ervaring met zich mee.
Lees meer...


Unilever’s nieuwe #lekkerthuis kerstcampagne

Unilever wil consumenten inspireren met een #lekkerthuis kerstcampagne door een twintigtal kerstrecepten via de online kanalen van zijn producten aan te bieden.
Lees meer...


Marianne Rots benoemd tot VO-lid Progress

De Raad van Bestuur van Unilever APF heeft de voordracht van Marianne Rots tot VO-lid Progress goedgekeurd. De benoeming kwam tot stand op voordracht van de VUG.
Lees meer...


Eerstvolgende pensioenbetaling maandag 4 januari

Unilever APF betaalt ons pensioen altijd op de eerste werkdag van de maand (bij vooruitbetaling) uit. De eerstvolgende betaling vindt dus plaats op maandag 4 januari 2021.
Lees meer...


Corona-aanpak VUG ALV webinar goed ontvangen

De eerste Algemene Ledenvergadering via webinar is goed ontvangen. Aldus de na afloop gehouden enquête. Met een aantal verbeter­suggesties gaat het bestuur aan de slag.
Lees meer...


Corona daagt ook RPHO uit om digitaal te gaan

Ondanks dat het nieuwjaarsconcert niet door kan gaan willen wij u toch de mogelijkheid bieden thuis van 'ons' Rotterdams Philharmonisch Orkest te genieten.
Lees meer...


De SbZ-nieuwsbrief Winter 2020 is verschenen

Zorgverzekering 2021: In de derde nieuwsbrief van dit jaar treft u uitgebreide informatie aan over de keuze mogelijkheden binnen het aanbod van Zilveren Kruis.
Lees meer...

Hoofdkantoor zetel Unilever vanaf vandaag in Londen

Vrijwel alle media en gedrukte pers hebben aandacht besteed aan het nieuws dat Unilever vanaf 29 november niet langer een Nederlands bedrijf meer is.
Lees meer...


Samenvoeging Unilever: Nico Overbeeke op radio1

NPO Radio 1 besteedde aandacht de samenvoeging van Unilever, o.a. met een interview met onze VUG-voorzitter Nico Overbeeke, als vertegenwoordiger van de Unilever gepensioneerden.
Lees meer...


Ook de Unilever Research Prijs 2020 gaat digitaal

De traditionele Unilever Research Prijzen zijn uitgereikt. Door Corona vond deze ceremonie plaats via internetverbindingen tussen de organisatoren, de spreker én de 13 winnaars.
Lees meer...


eService Progress/Forward november 2020

De november-editie van eService bericht naast een verhuisbericht van het Unilever Pensioenfonds over onder meer over de gedeeltelijke indexatie voor gepensioneerden en de eerste resultaten van het onderzoek naar verantwoord beleggen en risicohouding.
Lees meer...


Unilever's Nieuwe Foods & Refreshment strategie

Unilever heeft haar nieuwe Foods & Refreshment strategie ‘Future Foods’ gepresenteerd en doet een aantal nieuwe ambitieuze toezeggingen.
Lees meer...
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws