U-Vitalis Nieuwsbrief

December 2015

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van een digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de achtste Nieuwsbrief. Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

Algemene ledenvergadering VUG - het verslag

Op dinsdag 24 november werd bij Unilever Research & Development Vlaardingen een Algemene Ledenvergadering van de VUG gehouden.

Zie het verslag met de gepresenteerde dia’s op U-Vitalis.

De zomerenquête 2015 van U-Vitalis - onze reactie

Begin augustus hebben velen van u onze enquête over U-Vitalis ingevuld. Over de resultaten ervan hebben we al geschreven. Maar wij zijn u nog een reactie schuldig op de vele opmerkingen en suggesties die u heeft gedaan. Klik hier voor onze reactie.

Gepensioneerdendag Unilever R&D Vlaardingen 2015

Op donderdag 29 oktober vond in Vlaardingen de jaarlijkse dag voor gepensioneerden plaats. Zo’n 300 oud-medewerkers en hun partners namen eraan deel.

Een uitgebreid verslag van de Gepensioneerdendag met foto’s is te zien op U-Vitalis.

Jaardag van de COGU

Op 4 november werd in restaurant Engels te Rotterdam weer de traditionele jaardag gehouden voor COGU-bezoekers. COGU staat voor Contact Organisatie Gepensioneerden Unilever en regelt het bezoek van gepensioneerden aan mede-gepensioneerden van Unilever. De bezoekers komen eens per jaar bijeen.

Een uitgebreid verslag van de COGU-jaardag met foto’s is te zien op U-Vitalis.

Nieuws over Unilever

We plaatsten ook weer enkele berichten over Unilever op U-Vitalis. Zoals een artikel uit Elsevier over de ontwikkelingen binnen Unilever onder het leiderschap van Paul Polman: ‘Voorheen een moloch’.
Klik hier voor het artikel

Dit artikel was aanleiding voor ons lid B.A. Tan om een column te schrijven met een warm pleidooi voor het handhaven van de grondpilaren van Unilever.
Klik hier voor de column van B.A. Tan

Maar daarnaast kwam Paul Polman ook in het nieuws door zijn uitverkiezing als ‘groenste CEO van Nederland’ door de radiozender BNR.
Klik hier voor 'Paul Polman - Groenste CEO van Nederland'

En dan was er een nieuwe uitgave van het digitale magazine Sustainable Living, waarin duurzaam samenwerken als de nieuwe norm wordt neergezet.
Bekijk hier 'Sustainable Living'

Columns van de week

Ook de afgelopen maand publiceerden we weer elke week een column. En onder het motto van Van, voor en door gepensioneerden van Unilever laten verschillende VUG-leden weer horen wat hun bezig houdt. Wilt u ook bijdragen? Stuur dan naar vug@u-vitalis.nl. De redactie beoordeelt uiteraard dan zowel inhoud als vormgeving.

Kijk naar wat gepubliceerd is de afgelopen maand:
Combinatie-hobby – Jan Kraal
De grondpilaren van Unilever – B.A. Tan
Gepensioneerdendag in Vlaardingen? Een welkome traditie! – Job van der Meer
Wat doen we met Zwarte Piet? – John Klerk
Papier, digitaal ….. virtueel – Job van der Meer
 Om berichten op onze website te kunnen lezen dient u ingelogd te zijn.