U-Vitalis Nieuwsbrief

augustus 2017

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de negentiende Nieuwsbrief. Eerdere nieuwsbrieven vindt u terug in het Nieuwsbrief Overzicht.

Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.
-

KNVG Nieuwsbrief

De Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden (KNVG) publiceert iedere maand een nieuwsbrief met actuele informatie over ontwikkelingen rond het pensioen dossier. Recentelijk is ook informatie over Zorg en Wonen toegevoegd. Hierbij voor het gemak en ter info de link naar de augustus aflevering. Veel leesplezier.

Wat op de plek van URDV?

In de inmiddels lange reeks van speculaties over de mogelijke toekomstige bestemming van de gebouwen op de URDV locatie, is er nu in de lokale weekkrant "Groot Vlaardingen" een artikel met suggesties van inwoners en ondernemers verschenen, dat voor de oud-URL Vlaardingers onder ons wellicht aardig is om te lezen.
Lees meer...

Progress e-Service verschenen

Eind juli verscheen de Progress Nieuwsbrief nr. 26 van juli 2017, met daarin aandacht voor een aantal actuele zaken. Hieronder ook het kwartaalbericht van zowel Progress als dat van Forward.
Aanmelden voor deze digitale nieuwsbrief kan via de website van Progress.
Lees hier verder...

Mannenkoor Orpheus volop in beweging

Het Vlaardings Mannenkoor Orpheus is volop in beweging. Er werden dit jaar al optredens verzorgd en er is meegewerkt aan uitvoeringen in Vlaardingen, Amsterdam en Leiden. En dan hebben we het nog niet gehad over de concertreis in mei naar Duitsland die de dirigente van Orpheus voor haar koren organiseerde.
Wie zingt er mee?

Voortgang Unilever Sustainable Living Plan

Jaarlijks publiceert Unilever een overzicht van haar voortgang bij het realiseren van de doelen die Unilever zich heeft gesteld in het Unilever Sustainable Living Plan (USLP). Deze zomer verscheen een overzicht van de voorgang in 2016 en begin 2017, met aandacht ook voor de vijf belangrijkste successen en uitdagingen.
Lees meer...

Unilever verkoopt Unox-fabriek aan Zwan

Nadat eerder dit jaar haar Rotterdamse margarinefabriek in de etalage is gezet, verkoopt Unilever nu ook de vlees- en soepfabriek in Oss. Het familiebedrijf Zwanenberg Food Group, bekend van onder meer Zwan en Kips, neemt de Osse productielocatie over voor een niet bekendgemaakt bedrag.
Lees meer...

Unilever APF is Beste pensioenfonds Nederland

Het Unilever Algemeen Pensioenfonds is winnaar van de gouden Pensioen Pro Award voor ‘Beste Nederlandse Pensioenfonds van 2017’. Het fonds werd door een publieksjury gekozen uit een shortlist van drie kandidaten. In totaal brachten 1628 mensen een stem uit.
Lees meer...

65 jaar BIG gevierd in mooiste casino van Nederland

Dit jaar bestaat de Gepensioneerdenvereniging BIG (Blijft In Gedachten) 65 jaar. Het BIG-bestuur wilde niet gokken maar koos toch voor een unieke uitgaanslocatie in Breda om dit heuglijke feit te vieren.

Lees het verslag hier

Vergoeding hoortoestel door Zilveren Kruis

De vergoeding voor een hoortoestel is vaak een complexe aangelegenheid. Vandaar dat Zilveren Kruis over dit onderwerp een (ver)helder(end) artikel voor haar verzekerden heeft geschreven.

Lees het artikel hier
Om berichten op onze website te kunnen lezen dient u ingelogd te zijn.