U-Vitalis Nieuwsbrief

april 2017

De diverse oproepen om vaker naar www.u-vitalis.nl te gaan, werpen hun vruchten af. Maar liefst 47 nieuwe bezoekers hebben zich sinds het verschijnen van de laatste nieuwsbrief bij de U-Vitalis website aangemeld. Ook voor deze nieuwkomers geldt: Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de zeventiende Nieuwsbrief. Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.
-

Algemene Ledenvergadering VUG op 18 april

Het VUG-bestuur nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) die wordt gehouden op dinsdag 18 april 2017 in Engels, Stationsplein 45, Rotterdam.
De VUG-bijeenkomst is in aansluiting op de vergadering van de VGU-HkR die begint om 12.00 uur met een broodjeslunch. 

Strategie VUG 2017 - 2022

De VUG heeft haar strategie voor de periode 2017-2022 beschreven. Deze strategie is leidend bij het bepalen van de positie in- en extern en bepaalt de prioriteiten. Het helpt bovendien nieuwe ´functionarissen´ snel te kunnen inwerken en (nieuwe) leden inzicht te kunnen geven in het reilen en zeilen. Lees hier de Strategie VUG 2017-2022

Unilever stapt uit productie van margarine

Donderdag 6 april heeft Unilever bekend gemaakt dat de Divisie Spreads, met merken als Becel en Blue Band, wordt afgestoten. Deze divisie vormt van oudsher het hart van het Nederlandse deel van Unilever. Lees een samenvatting van het nieuws rond deze bekendmaking.

Steun bij Ziekte Vitaliteitsdag 2017

Noteert u alvast in uw agenda: dinsdag 29 augustus. Die dag wordt Steun bij Ziekte Vitaliteitsdag 2017 gehouden, opnieuw in Papendal.
Het thema van deze dag zal dit keer zijn: 'Hoe wil ik oud worden?'.

Volg het nieuws van Steun bij Ziekte op www.u-vitalis.nl.

Blijdorp abonnement 2017-2018

Diergaarde Blijdorp, partner van Unilever, is een van de mooiste en duurzaamste dierentuinen van Europa en won niet voor niets de bronzen ANWB-award voor ‘Leukste uitje van Nederland 2017’. Wilt u dit – samen met uw partner en/of (klein)kinderen – meemaken? Bestel dan nu een Blijdorp-abonnement. Met korting!

Ontwikkelingen in APF Unilever, kring Progress

Zoals velen van u al in Nieuwsbulletins van Progress hebben gelezen, stond het afgelopen jaar ook voor ons pensioenfonds Progress in het teken van veel veranderingen.
Een toelichting en verdere informatie leest u in de VUG Nieuwsbrief 29 van april 2017.

Toetsingscriteria nu ook op het bord van de SER

De door de gezamenlijke ouderenorganisaties opgestelde 'Toetsingscriteria Pensioenstelsel' zijn aan de SER aangeboden. Het doel van de nota is om criteria aan te geven waarmee de gezamenlijke ouderenorganisaties voorstellen voor een (nieuw) pensioenstelsel zullen beoordelen. Klik hier voor de nota.

VUG-Nieuws: papier of digitaal?

Het VUG-bestuur wil - op termijn en geleidelijk - overgaan van een papieren naar een elektronische versie van VUG-Nieuws. Dat bespaart in kosten én spaart het milieu!
Meer informatie leest u in de VUG Nieuwsbrief 29 van april 2017.


Om berichten op onze website te kunnen lezen dient u ingelogd te zijn.