U-Vitalis Nieuwsbrief

April 2015
De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van een digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de tweede Nieuwsbrief. Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl. We zijn benieuwd wat u van de Nieuwsbrief vindt.

Dinsdag 14 april Algemene Ledenvergadering VUG

Het bestuur van de VUG nodigt u uit voor een algemene ledenvergadering op dinsdag 14 april 2015 in de Beatrixzaal van het Groothandelsgebouw in Rotterdam vlak naast het Centraal Station. Voorafgaande aan de vergadering heeft de VGU-HkR haar jaarvergadering. U kunt deelnemen aan een gezamenlijke lunch samen met VGU-HkR die begint om 12.00 uur.

Wij beginnen om 13.00 uur met een presentatie door Frans van den Ouderaa; onze vergadering begint om 14.00 uur en we  hopen om 16.30 uur klaar te zijn. 

Frans van den Ouderaa, een vroegere medewerker van Unilever Research en nu verbonden aan de Leyden Academy on Vitality and Ageing & Medical Data, zal een inleiding houden over Ouder worden zonder het te zijn.

De agendahet verslag van de ALV van 11 november 2014 en het jaarverslag van de secretaris over 2014kunt vinden door op de links te drukken.

Steun bij Ziekte op U-Vitalis

Stichting Steun bij Ziekte heeft sinds kort een volwaardige plaats op U-Vitalis. Onder het kopje Pensioen-Zorg-Welzijn vindt u onder Steun bij Ziekte informatie over ontwikkelingen op het gebied van ziektekostenverzekeringen, bijeenkomsten als vitaliteitsdagen, laatste nieuwtjes en het archief met de nieuwsbrieven. 
SbZ zal U-Vitalis gebruiken als een belangrijke communicatiemiddel met haar leden.

Recente publicaties

Een greep uit recente publicaties op deze website (*):

Wet- en regelgeving voor pensioenen

Onze pensioenen en wet- en regelgeving hebben de afgelopen tijd veel met elkaar te maken gehad. De expert van de VUG op dit gebied, Brord Wehmeyer, bespreekt de belangrijkste ontwikkelingen.
   
Principeakkoord Unilever en vakbonden

Op 2 december 2014 is er tussen Unilever en de vakbonden een Principeakkoord overeengekomen. Onderdeel van het akkoord is een nieuwe pensioenregeling. Een overzicht van wat verandert en wat niet.
   
Vooraankondiging SbZ: vitaliteitsevenement 25 augustus

In 2015 wordt het SbZ vitaliteitsevenement gehouden op dinsdag 25 augustus a.s.  Dit wordt gehouden op Sportcentrum Papendal bij Arnhem. In juni a.s. volgt de uitnodiging aan de SBZ-verzekerden.
   
Blijdorp-abonnement 2015 – 2016

Dagje uit in Rotterdam? Dan mag Diergaarde Blijdorp niet op uw wensenlijstje ontbreken. We zijn er dan ook trots op dat wij u ook dit jaar weer een abonnement kunnen aanbieden.
   
Project Sunrise verbetert inkomens n toeleveringsketen

In 2010 startten Unilever en Oxfam Project Sunrise, een samenwerking om een duurzame distributieketen te ontwikkelen die kleine boeren voordelen biedt en onze toeleveringsketen versterkt.
   
Handen wassen kan levens redden

Elk jaar overlijden ruim 6,6 miljoen kinderen al vr hun vijfde verjaardag aan ziekten die voorkomen hadden kunnen worden. Ziekten, zoals diarree en longontsteking. Een stukje zeep kan redding brengen.
   
Unilever en Steun voor kleine boeren.

Clinton Foundation, Acumen en Unilever gaan de inkomens van 300.000 kleine boeren in Afrika, Zuid- Azi, Latijns-Amerika en Caribisch gebied verbeteren: Enhanced Livelihoods Investment Initiative.
 Om berichten op onze website te kunnen lezen dient u ingelogd te zijn.